Print Friendly, PDF & Email

תעשיית המזון

באופן סטטיסטי תעשיית המזון חשופה למספר הגדול ביותר של תאונות תעשייתיות. בטיחות במפעל מזון היא אתגר מיוחד מכיוון שבנוסף לרגולציה של בטיחות מזון ואבטחת מזון המפעל חייב גם להגן על העובדים והסביבה.

השירותים שלנו

פרויקטים אחרונים שהיינו שותפים להם

״חברת הזמט מספקת לחברת ווישיי ישראל מזה שנים רבות שירותי ייעוץ בתחומי הבטיחות ובטיחות אש, הנדסת סיכונים, איכות סביבה וטיפול במצבי חירום. לאור היכרותי האישית רבת שנים ושיתוף הפעולה הפורה הן עם המנהלים והן עם המהנדסים בחברת הזמט, אבקש לציין לטובה את איכות העבודתם ואת המקצוענות של צוות המהנדסים והיועצים בחברה.״
בועז בזק // דירקטור תשתיות וישיי ישראל בע״מ
״ברצוני לציין את איכות העבודה והמקצוענות עם צוות המהנדסים והיועצים בחב' הז-מט לאור הכרותינו רבת השנים ושיתוף הפעולה הפורה שיש לנו בתחומי העבודה המשותפים: בטיחות, בטיחות אש, הנדסת סיכונים וטיפול במצבי חירום. עבודתכם מבוצעת בצורה מדויקת ובאיכות ראויה לציון.״
הדר רחמים // מנהל יחידת הבטיחות
״ברצוננו לציין את איכות העבודה והמקצועות עם צוות המהנדסים והיועצים בחב' הז-מט. לאור הכרותינו רבת השנים ושיתוף הפעולה הפורה שיש לנו בתחומי העבודה המשותפים: בטיחות ובטיחות אש, הנדסת סיכונים, איכות סביבה וטיפול במצבי חירום. עבודתכם מבוצעת בצורה איכותית ראויה לציון.״
גיל בן עוקשי // מנהל בטחון פריגו ישראל